Monitor drona CrystalSky 7,85''

35-00021

Produs nou

Monitor drona CrystalSky 7,85''

Mai multe detalii

665,83 € fara TVA

Informatii

Monitor drona CrystalSky 7,85''

ULTRALUMINOS

Monitorul CrystalSky este de peste patru ori mai luminos decât dispozitivele mobile tipice. Detaliile pe ecran sunt clare, iar culorile sunt vibrante, oferind calitatea necesară pentru reglarea fină a imaginii. Un mod dedicat de îmbunătățire a luminozității Sunlight este special conceput pentru a procesa imaginea în timp real pentru a asigura o vizionare mai confortabilă în lumina puternică.

Rezoluție: 2048x1536 (7,85 ") / 1920x1080 (5,5")

VIDEO DISPLAY

Monitorul CrystalSky utilizează decodificarea video optimizată pentru a decoda video în timp real. Datorită limitării accesului la software pe smartphone-uri și tablete, decodarea video în alte dispozitive inteligente este mai puțin decât ideală. Atunci când se utilizează pentru a vizualiza fotografiile sau videoclipurile transmise de aparatul foto, pot apărea probleme, inclusiv o latență lungă și multe altele. Decodorul optimizat al monitorului CrystalSky oferă imagini video în timp real, cu o latență minimă.

SISTEM PERSONALIZAT și DJI GO / DJI GO 4

Un sistem nou proiectat elimină aplicațiile și serviciile Android inutile și este rezistent la viruși și la software-ul nedorit. Acest lucru asigură că monitorul CrystalSky poate oferi performanțe optime în orice moment. Aplicația DJI GO / DJI GO 4 încorporată oferă acces complet la toate funcțiile DJI GO / DJI GO 4, inclusiv reglarea parametrilor aeronavelor, controlul camerei, gestionarea imaginilor și redarea. Utilizând hărți offline, hărțile pot fi păstrate disponibile chiar și dacă nu vă conectați la Wi-Fi.

ALIMENTARE ELECTRICĂ

O baterie externă secundară de 2 celule de 4920 mAh oferă monitorului CrystalSky un timp de operare mai lung decât dispozitivele mobile comparabile. Susține încărcarea rapidă și controlează rata de descărcare chiar și la temperaturi scăzute. Utilizat cu ecranele de 7,85 "și 5,5", poate atinge un timp maxim de funcționare de 4-5 ore și, respectiv, de 5-6 ore.

DOTURI SD CARD SD

Echipat cu sloturi duale Micro SD, memoria de stocare a monitorului CrystalSky poate fi extinsă sau înregistrările înregistrate pe un card Micro SD pot fi redate direct pe monitor. Poate fi folosit și pentru copii de rezervă. Folosind editoarele construite în DJI GO / DJI GO 4, editările de înaltă calitate pot fi făcute rapid și instantaneu în comunicațiile sociale.

Monitorul CrystalSky suportă decodarea video H.264 și H.265, permițându-i să redea aceste fișiere la 30 fps și respectiv 60 fps. Aceste videoclipuri pot fi de asemenea transmise prin portul HDMI.

PORTURI ȘI REȚEA

Portul HDMI al monitorului CrystalSky permite ca până la 4K video să fie transmisă ochelarilor FPV și altor dispozitive de afișare. Built-in Wi-Fi cu bandă duală înseamnă că se poate conecta la rețelele Wi-Fi și hotspoturile Wi-Fi de pe dispozitivele mobile și este, de asemenea, compatibil cu 4G și memorie USB prin portul USB-A.

Atunci când este conectat la internet, monitorul CrystalSky obține acces facil la actualizările de sistem, cum ar fi împărtășirea de imagini, partajarea fotografiilor sau videoclipurilor, sincronizarea datelor și multe altele. Dimensiunile fișierelor sunt optimizate cât mai mult posibil pentru a minimiza solicitările de date mobile.

Porturile Micro USB și USB-C de pe placă fac convenabil conectarea monitorului CrystalSky cu o telecomandă sau alte dispozitive.

TEMPERATURA EXTREMĂ OPTIMIZATĂ

Cele mai multe dispozitive inteligente sunt proiectate să funcționeze în intervale de temperatură comune. Bateria externă a monitorului CrystalSky a fost proiectată pentru temperaturi mai extreme. Este capabil să funcționeze la o temperatură mai mică de -20 °C și, cu sistemul său intern de răcire, funcționează normal la temperaturi de până la 40 °C.

DJI COMPATIBILITATEA SISTEMULUI AERIAL

Monitorul CrystalSky se poate conecta rapid la seria Inspire, seria Phantom 4, seria Phantom 3 (Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced), seria Matrice și seria Osmo (cu excepția Osmo Mobile) prin Wi-Fi sau printr-o telecomandă USB port, în funcție de produsul dvs. * De asemenea, CrystalSky se atașează cu ușurință la telecomanda Cendence fără un suport suplimentar de montare.