Drona-DJI Spark - Fly More Combo - Meadow Green

01-00050

Produs nou

Drona-DJI Spark - Fly More Combo - Meadow Green

Mai multe detalii

567,00 € fara TVA

Fisa tehnica

Greutate 5

Informatii

Drona-DJI Spark - Fly More Combo - Meadow Green

1 x DJI Spark drona

1 x telecomandă

2 x baterii

8 elici pliabile

4 gardițe de propulsie

1 x geanta protectie

1 x sac de umăr

1 x hub de încărcare

1 x cablu micro-USB

Garanție de 24 de luni

DJI SPARK FLY MORE COMBO -este o mini drona care dispune de tehnologiile marca DJI care va permite sa captati momentele oricand va simtiti inspirati. Cu optiune de control inteligent, gimbal mecanic si o camera cu o calitate extraordinara, drone Spark va ajuta sa va depasiti limitele creative. Decoleaza si planeaza intr-un loc in cateve secunde dupa pornire. Capteaza fotografii aeriene folosind diferite gesturi cu mana, fara radiotelecomanda sau telefon.

Gimbalul pe doua axe de la Spark si tehnologia UltraSmooth reduc in mod dramatic tremurarile, mentinand inregistrarile video stabilizate si detaliate.Fiecare fotografie facuta cuSparksunt precise si vivide cu foarte putine distorsiune si aberatii la culori. Camera dronei Spark are o lentila f/2.6 wide-angle cu o distanta focala echivalenta cu 25 de mm. Cinci elemente sunt aranjate intr-un singur grup care se potrivesc intr-o carcasa comprimata. Micut si compact, camera Spark este echipata cu un senzor CMOS de 1/2.3 inci, permitand inregistrare video stabilizata la 1080p si fotografii la 12MP. Pixeli mai mari inseamna ca Spark este mai sensibil la lumina si inregistreaza culorile intr-un mod precis.

Cu conceptia aerodinamica si cu greutate redusa, Spark zboara prin aer cu o rezistenta minima la vant. Camera si gimbalul este montata direct la drona crescand stabilitatea semnificativ. Un sistem de propulsie puternica ofera un zbor stabil in vanturi de pana la 50 km/h in modul Sport. Zboara pana la 16 minute cu o baterie.