Drona-DJI Mavic Pro - Fly More Combo - Platinum

01-00060

Produs nou

Drona-DJI Mavic Pro - Fly More Combo - Platinum

Mai multe detalii

1 332,50 € fara TVA

Fisa tehnica

Greutate 5

Informatii

Drona-DJI Mavic Pro - Fly More Combo - Platinum

Mavic Pro Platinum are un design elegant și un corp compact, care este atât puternic, cât și atrăgător. Diferențele sale principale cu DJI Mavic Pro: un timp de zbor nou și îmbunătățit de 30 de minute și o reducere a puterii de zgomot cu 60% în timpul aterizării și decolării. Aceste îmbunătățiri fac ca Mavic Pro Platinum DJI sa fie cea mai buna drona portabila încă.


Avantaje:

Pliabila
<800 g
60% reducere a zgomotului
Stabilitate sporită cu elici noi și Speed ESC
Raza de 4 km
Evitarea coliziunii
Cameră 4K
30 minute timp de zbor

COMPACT SI USOR DE FOLOSIT

Împachetat, Mavic PRO Platinum măsoară doar 8.3 x 8.3 x 19.8 cm și cântărește doar 743 g. Puteți să o luați cu dvs. in toate călătoriile și să fiți gata de zbor în 4 secunde.

Aveți nevoie doar de smartphone-ul dvs. pentru a-l controla prin intermediul aplicației DJI GO, pentru a lua un dronie rapid sau pentru a captura imagini superbe aeriene. Mai mult decât atât, aducerea înapoi la dvs. nu a fost niciodată mai simplă, apăsați butonul «Întoarcere acasă» și se va întoarce la poziția sa de decolare.

Modul TapFly, așa cum a fost dezvoltat pentru DJI Phantom 4, face mult mai usoara detinerea unei astfel drone. Apăsați pe poziția de pe ecranul în care doriți să se ducă mașina dvs. și va zbura acolo, toate de la sine, permițându-vă să vă concentrați asupra comenzilor camerei pentru imagini perfecte.

Dacă doriți să zburați cu bastoane, conectați controlerul la telefonul dvs. smartphone și luați controlul total.
Mavic PRO Platinum oferă, de asemenea, un mod de sport, cum ar fi Phantom 4, care îi permite să atingă o viteză maximă de 65 km / h, un plus de adrenalină garantat!

RAZA LUNGA, REZISTENTA SPORITA SI ZBOR SILENTIOS

Cu ajutorul smartphone-ului conectat la controlerul ultracompact și la noul său sistem de transmisie OcuSync, Mavic PRO Platinum poate fi controlat pe o distanță de până la 4 km (standard CE), cu un video Full HD live (1080p). În comparație cu transmisia tradițională Wifi, tehnologia OcuSync garantează o acoperire semnificativ mai bună, un semnal video de o calitate mai bună pentru videoclipuri fără latență și o rezistență mai bună la interferențe electromagnetice.

În ciuda dimensiunii sale (1/6 din dimensiunea unui Fantom 4), drona oferă un timp de zbor foarte impresionant care îi permite să acopere până la 13 km datorită celor patru motoare puternice. În timp ce dronele actuale zboară, în general, 15-20 de minute, Mavic PRO Platinum atinge 30 de minute (3 minute mai mult decât clasicul Mavic Pro), permițându-vă să vă bucurați de această cameră de zbor la maximum.

În comparație cu DJI Mavic Pro, zgomotul aeronavei a fost redus cu până la 4 dB (60% zgomot) și un timp de zbor prelungit la 30 de minute cu noile ESC-uri de conducere sinusoidală FOC și 8331 elici pentru o experiență de zbor mai silențioasă și mai plăcută.

Cu noul lor design aerodinamic nou, propulsoarele 8331 dau Mavic Pro Platinum o performanță impresionantă de control al zgomotului, iar noii drivere FOC ESC oferă curent sinusoidal pentru o stabilitate sporită.

O TEHNOLOGIE SOFISTICATA IN BUZUNARUL TAU

Mavic PRO Platinum este echipat cu un sistem avansat de evitare a obstacolelor, folosind tehnologia SkyAutonomy, care permite identificarea oricăror obstacole până la 15 m în față. Drona va evita obstacolul sau frâna de a se deplasa, reducând riscul de accidente, chiar și atunci când zboară din linia de vedere.

În plus, oferă o stabilitate excelentă, chiar și în interior, datorită mai multor senzori frontali și orientați în jos. Sistemul include nu mai puțin de 24 procesoare, 2 senzori cu ultrasunete fața în față și 5 camere. Senzorii redundanți sunt utilizați pentru a asigura o fiabilitate optimă a sistemului. Rezultatul este o deplasare foarte precisă și reacție foarte bună chiar și cu un semnal GPS mai slab. Cu alte cuvinte, drona se poate controla în condiții de siguranță atât în aer liber, cât și în interior, când puterea semnalului este slabă!

CALITATEA PROFESIONALA A IMAGINII ESTE ACUM LA INDEMANA PENTRU TOTI

Camera sa stabilizată cu 3 axe vă permite să creați videoclipuri uimitoare cu o rezoluție de 4K (4096 x 2160 px) la 30 fps. Sistemul de stabilizare mecanică garantează imagini incredibil de clare și videoclipuri stabile, cu un aspect profesional care vă va impresiona publicul. Camera integrată are un senzor CMOS de 1 / 2,3 inch, care oferă imagini uimitoare cu 12,35 MP, cu un obiectiv cu unghi larg care permite vizualizarea de 78,8 °.

Puteți alege să imortalizați cele mai bune momente ale dvs. prin preluarea de fotografii shot-by-shot sau în mod burst (cu 3, 5 sau 7 fotografii), în format JPG sau DNG RAW. Calitatea imaginii și formatul DNG RAW oferă posibilități de corecție post-producție, ceea ce va încânta fotografiile profesionale. În plus, cu aplicația DJI GO puteți să editați direct videoclipurile și să creați videoclipuri excelente pentru a le distribui imediat prietenilor.
Pentru a vă permite să vă concentrați asupra filmării, DJI a integrat mai multe moduri inteligente de zbor:

Modul activ de urmărire:

Acest mod permite dronei să urmeze automat un subiect în mișcare. Trebuie doar să faceți cercul cu degetul pe ecran și drona va începe să-l urmeze. Există trei poziții de urmărire:

Trace: drona urmărește subiectul din spatele sau în față sau cercuri în jurul acestuia.
Profil: drona urmărește subiectul din afară.
Lumina reflectoarelor: camera rămâne orientată spre subiect în timp ce zburați unde doriți. Efectuarea de poze complexe extrem de simplu!

Modul Gesture:

Cu Mavic PRO Platinum plutind în fața dvs., pur și simplu mergeți la ea și va activa modul Gesture și vă va face automat o fotografie după 3 secunde! Efectuarea de selfie-uri perfecte nu a fost niciodată mai ușoară, datorită acestei tehnologii uimitoare!

O altă inovație inteligentă: modul trepied, reducând viteza dronei pentru o manevrare precisă. Pentru ce? Pentru a crește precizia când zburati în interior cu obstacole sau dacă doriți să filmați mai încet și să evitați șocurile.