Livrarea

Livrarea pachetului dumneavoastră

Dupa efectuarea pre-comenzii online veti fi contactat telefonic pentru confirmare de catre unul din agentii nostri. 

Livrarea se face in 2-3zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra in comanda si doar dupa  confirmarea efectuarii platii.

Plata se face in lei la cursul BNR al zilei de comanda iar valoarea efectiva in lei va va fi re-confirmata telefonic in discutia cu agentul nostru.

Preturile de pe site sunt indicative si nu reprezinta o cerere de plata in euro ci sunt preturi de catalog european al Drone World srl.

Pentru pre-comenzi peste 2000 de euro (9200de lei) NU se plateste nici o taxa de livrare. 

Pentru pre-comenzi sub 2000 de euro se adauga automat o taxa de livrare pe care o regasiti in pre-comanda dumneavoastra pe care o faceti online.

Cursurile si trainingurile nu au taxa de livrare.

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Curier Rapid la adresa indicata de dumneavoastra in precomanda si confirmata telefonic cu agentului nostru. 

Costul livrării coletului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate. 

Pentru orice intrebari privind pre-comanda dumneavoastra ne puteti contacta la 004-0759 040 364 sau prin pagina de contact Drone World.